Over ons

Academy Builders werkt nauw samen met de Nederlandse Stichting voor Corporate Universities

Academy Builders werkt nauw samen met de Nederlandse Stichting voor Corporate Universities (NSCU). Onze “builders” hebben in de afgelopen 25 jaar hun sporen verdiend met advies over en uitvoering van leertrajecten in organisaties.

Daarnaast verzorgen wij (in-company) workshops, strategisch advies aan directieraden en coaching op alle niveaus. Ook interim management behoort tot de mogelijkheden. Wij werken nationaal en internationaal, bij overheden en bedrijfsleven, bij grote of kleine organisaties. Iedereen die bezig is met leren laten werken kan bij ons terecht.

Wie zijn wij

Hello! Nice to Meet You

Onze “builders” hebben in de afgelopen 25 jaar hun sporen verdiend met advies over en uitvoering van leertrajecten in organisaties.

ab1.
Berenschot, Postbank,
zelfstandig HR-interimmanager, NSCU

Marjolein van Altena

Heeft jarenlange ervaring met projecten in binnen- en buitenland. Deze ervaring maakt dat zij snel analyseert waar de behoefte van de organisatie zit en vervolgens samen met de medewerkers hands-on aan de slag gaat.

ab2
Oprichter Tornak Groep, oprichter NSCU

Rene Rol

Heeft honderden leertrajecten gedaan bij de meest uiteenlopende (inter)nationale organisaties. Zijn grote ervaring heeft geleid tot het ontwikkelen van de basis van de 10 E aanpak.

ab3
Tornak Groep

Teresa Spoelstra-Boons

Is als onderwijskundige betrokken bij vele projecten op het terrein van leren en ontwikkelen. Zij heeft in het bijzonder belangstelling voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Geïnteresseerd?

Leervermogen vergroten? Let’s Work!